Overslaan en naar de inhoud gaan

ProVoet congres

Miniatuurvoorbeeld

Het door ProVoet georganiseerde multidisciplinaire voetcongres over reuma is gehouden op vrijdag 23 maart 2018 in Cinemec Ede. Dit congres kwam tot stand door samenwerking met Stichting Loop, NVvP en NVOS-Orthobanda. Naast drie plenaire lezingen volgden de deelnemers een drietal parallelsessies waarbij men kon kiezen uit 3 verschillende onderwerpen. Het was een succesvol congres!

Aanbevelingen

Aanleiding voor dit congres is de publicatie in 2017 van de aanbevelingen voor de diagnostiek en behandeling van voetklachten bij reumatoïde artritis (RA). De aanbevelingen zijn geformuleerd op basis van literatuuronderzoek en de mening van experts en voorzien in een behoefte want er bestonden nog geen multidisciplinaire aanbevelingen voor RA voetzorg. Klik hier voor meer informatie over de aanbevelingen en de aanbevelingen zelf

Lid worden van ProVoet?

ProVoet is dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Wij behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast kun je als lid gebruik maken van een uitgebreid pakket van diensten en producten.

Aanmelden