Overslaan en naar de inhoud gaan

ProVoet lidmaatschap

ProVoet voor jou
Ruim 13.000 (aspirant-) pedicures en medisch pedicures in Nederland zijn aangesloten bij ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure. Je herkent een professionele pedicure aan het ProVoet logo. 

Brancheorganisatie ProVoet is gesprekspartner van overheidsinstanties, publiekrechtelijke en andere organisaties. Daarnaast is ProVoet vertegenwoordigd in diverse organisaties en commissies. Op deze manier behartigt ProVoet de belangen van de branche en in het bijzonder van haar leden. Ook is proVoet actief voor haar leden als het gaat om het organiseren van lezingen, workshops en congressen. 

ProVoet kent twee soorten leden, aspirant-leden en gediplomeerde leden.

  • Aspirant-lidmaatschap voor pedicures in opleiding. Het lidmaatschap kost per jaar voor aspirant-leden € 45,00* (excl. 21% BTW).
  • Lidmaatschap voor gediplomeerde pedicures en medisch pedicures. Het lidmaatschap kost per jaar voor gediplomeerde leden € 112,50* (excl. 21% BTW).

 Het collectieve abonnement op het vakblad Podopost is onlosmakelijk verbonden aan het lidmaatschap van ProVoet en kost per jaar € 36,50 (excl. 9% BTW).

Ben je geïnteresseerd in het ProVoet lidmaatschap? 
Wanneer je gediplomeerd pedicure of medisch pedicure bent, kun je lid worden van ProVoet en gebruikmaken van de vele voordelen. Jouw diploma moet voorkomen op deze lijst met de door ProVoet erkende diploma's. 

Vraag meer informatie aan over het ProVoet lidmaatschap.

* de contributiebedragen voor 2019 zijn door de ALV zijn op 26 mei 2018.

Lid worden van ProVoet?

ProVoet is dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Wij behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast kun je als lid gebruik maken van een uitgebreid pakket van diensten en producten.

Aanmelden