Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature beleidsmedewerker

Miniatuurvoorbeeld

ProVoet, dé landelijke brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure, behartigt de belangen van ruim 12.000 leden. ProVoet werkt samen met de Stichting ProCERT, het kwaliteitsregister voor de voetverzorging, de Stichting Facilitair Bedrijf voor de Voetverzorging en de Stichting Branchediplomering Voetzorg. Alle genoemde organisaties hebben als vestigingsplaats Veenendaal. De organisatie kenmerkt zich door een grote participatie van de leden in diverse projectgroepen.

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij naar een nieuwe

Beleidsmedewerker

(32-36 uur per week)

Als beleidsmedewerker ontplooi je initiatieven en verricht je werkzaamheden in het kader van diverse projecten, om de gestelde doelen te bereiken van de vereniging en de stichtingen. Dit in samenwerking met verschillende projectgroepen die het beleid vaststellen. Je geeft hierbij leiding aan meerdere projecten.
 

Je voelt feilloos aan wat er speelt binnen de branche en speelt hier voortvarend op in. Hierbij weet je bestuur en stakeholders te overtuigen van de te varen koers. Je bent ondernemend en resultaatgericht om het beste voor onze leden te bereiken. Dit doe je deels zelfstandig en deels samen met je collega’s en projectgroepleden. Je bewaakt je projecten en zorgt voor tijdige en heldere informatieverstrekking naar bestuur, directie, leden en andere relaties. Je onderhoudt diverse externe contacten, zoals onderwijsinstellingen, overheid, verzekeraars en diverse belangenorganisaties in de wereld van de voetverzorging. Je bent hierbij een stevige gesprekspartner.

Wat vragen wij verder:
  • HBO / WO denk- en werkniveau;
  • Affiniteit met (mbo) onderwijs;
  • Ervaring met ontwikkeling van nieuwe beleidsconcepten, business cases en het schrijven van beleidsmatige stukken;
  • Ruime werkervaring.
Wat bieden wij:

Een prettige informele werksfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en presenteren.

Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om vóór 1 maart 2019 je motivatie en CV, te sturen naar bestuur@provoet.nl ter attentie van Ron Verschuren.   
 

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan gerust met Ron, 0318-514200.

 

Lid worden van ProVoet?

ProVoet is dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Wij behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast kun je als lid gebruik maken van een uitgebreid pakket van diensten en producten.

Aanmelden