Overslaan en naar de inhoud gaan

De Voetenbank

Miniatuurvoorbeeld

Een pedicurebehandeling, dat is geen overbodige luxe!
Een behandeling van de voeten bij een pedicure of medisch pedicure is soms hard nodig. Maar is niet voor iedereen betaalbaar. Daarom bundelen de pedicures en medisch pedicures van ProVoet de krachten en is het initiatief De Voetenbank ontstaan.

Wat mag u verwachten?
De pedicures en medisch pedicures bieden GRATIS professionele voetverzorging, behandelen de voeten en geven u advies.

Waarom voetverzorging?
Met goed verzorgde pijnvrije voeten wordt lopen en bewegen een stuk makkelijker en plezieriger. Heeft u diabetes melitus, reumatische aandoeningen, vaataandoeningen, kanker, neurologische aandoeningen of dermatologische aandoeningen? Dan hebben uw voeten extra aandacht nodig. Dit kan de medisch pedicure u bieden.

Hoe werkt De Voetenbank?
Een aantal dagen per maand kunt u op vertoon van uw voedselbankpas GRATIS terecht bij de De Voetenbank.

Waar?
Behandelingen op vertoon van de voedselbankpas vinden alleen plaats op het Branche Informatie Centrum van ProVoet aan de Kerkewijk 69 in Veenendaal.

Afspraak maken?
Kies hieronder of u bij de medisch pedicure of pedicure een afspraak wilt maken. Kies vervolgens de gewenste datum (groen) en een beschikbare tijd. Binnenkort worden er weer nieuwe data toegevoegd. Vul uw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in en druk op afspraak bevestigen.

De Voetenbank is een initiatief van:
 

Miniatuurvoorbeeld

 

 
 

Lid worden van ProVoet?

ProVoet is dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Wij behartigen de belangen van onze leden. Daarnaast kun je als lid gebruik maken van een uitgebreid pakket van diensten en producten.

Aanmelden