Overslaan en naar de inhoud gaan

Waar je ook gaat, het zijn je voeten die je dragen

Geef jij ze de aandacht die ze verdienen?

Of je nu naar je werk gaat, op vakantie bent, actief sport of gewoon je dagelijkse wandeling maakt. Waar je ook gaat: het zijn je voeten die je dragen. Je voeten vormen de basis voor jouw totale lichamelijke conditie en bieden je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Het is daarom belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Een ProVoet pedicure kan daarbij helpen. Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis voetbehandeling van een ProVoet pedicure voor jezelf, een vriend(in) of familielid.

Hoe werkt de ProVoet winactie?

Laat hier je gegevens achter en maak kans op een voetbehandeling van een ProVoet pedicure.
Geef je de behandeling aan je vriend, je vader of je moeder? Of ervaar je toch liever zélf wat een ProVoet pedicure voor jou kan betekenen? Alles mag. Iedereen doet mee!

Telefoonnummer
Adres

Je voeten zijn enorm belangrijk!

Geef je voeten de aandacht die ze verdienen en stap binnen bij een ProVoet pedicure. Die houdt jouw voeten niet alleen gezond en in topconditie, maar zorgt er ook voor dat ze stralend voor de dag komen. De pedicure verzorgt je voeten, maar verhelpt ook ongemak, pijntjes en voorkomt problemen.

Heb jij last van medische voetklachten door bijvoorbeeld diabetes, reuma, kanker of sportproblemen? De medisch pedicure van ProVoet helpt je verder.

Kijk voor één van de 12.000 ProVoet pedicures bij jou in de buurt op provoet.nl

De pedicure heeft de toekomst.

Bekijk alle pedicures bij jou in de buurt