Dossiers

Heeft u diabetes mellitus, dan zijn uw voeten extra kwetsbaar. Uw voeten hebben goede zorg en behandeling nodig. Laat ze geregeld controleren door een medisch pedicure of een pedicure met de aantekening Diabetische Voet.
Risicovoeten zijn voeten waarbij als gevolg van een onderliggende aandoening/ziekte, wondgenezingsproblematiek, bloedstollingsstoornis en/of een verstoorde immuniteit een risico is op gevoelsstoornissen en/of complicaties van de huid, nagels en de stand van de voeten. Dit vraagt om specialistische zorg en aandacht. Een medisch pedicure biedt uitkomst.
Als gevolg van kanker, of door de behandeling tegen kanker, kunt u problemen krijgen aan de huid en nagels van uw voeten. Met een behandeling bij een medisch pedicure houdt u uw voeten in een zo optimaal mogelijke conditie.
De voeten van reumapatiënten vragen extra zorg en zijn vaak kwetsbaar en gevoelig. Behandeling door een medisch pedicure is dan ook aan te raden.
Een medisch pedicure kan een grote rol spelen bij het signaleren van huidaandoeningen (dermatologische aandoeningen) aan de voet. 12% van de bevolking kampt met dit probleem.
Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw voeten allemaal voor u doen? Ze brengen u overal naartoe! Goede voetverzorging is erg belangrijk. Lees onze tips
Verzorg uw voeten goed als u ouder wordt, voorkom mogelijk voetproblemen met onze tips. Laat uw voeten regelmatig behandelen door een medisch pedicure aangesloten bij ProVoet. Zodat uw voeten in topconditie blijven.
Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw voeten allemaal voor u doen? Ze brengen u overal naartoe! Goede voetverzorging is erg belangrijk. Lees onze tips

Bloedvaten vervoeren bloed door het lichaam.